Hlavní obsah

Extravagantní Ind si pořídil košili ze zlata za pět miliónů

Novinky, vps
Pimpri

Pro běžného smrtelníka je košile z ryzího zlata za téměř pět miliónů korun nejspíše zhýralostí, Ind jménem Datta Phuge to ale považuje za skvělou investici. Podnikatel, který je ve svém okolí známý velkou láskou k tomuto cennému kovu, si tímto podle svých slov splnil svůj sen a košili dokonce plánuje běžně nosit.

BEZ KOMENTÁŘE: Zlatá košile v hodnotě téměř pěti miliónů korun

 
Článek

Na vytvoření košile o váze 3,5 kilogramu pracoval tým zlatníků 18 hodin denně po dobu 15 dní. Indův nejnovější módní doplněk je vybaven ještě šesti knoflíky z krystalů Swarovski a stylovým páskem.

„Zlatá košile byla jedním z mých velkých snů. Vylepší to mou pověst milovníka zlata. Lidé si kupují auta nebo jezdí na dovolené, pro mě je největší vášní zlato,“ řekl Phuge indickému deníku Pune Mirror.

Košile v přepočtu za 4,7 miliónu korun je významnou částí Indovy kolekce, ve které má mimo jiné 25 prstenů, 10 náhrdelníků nebo náramkové hodinky. Celkem více než 10 kilogramů zlata tak nemá extravagantní Ind v tradičních investičních cihličkách, ale v produktech, které může sám nosit. O své bezpečí se ale nebojí. „Ven chodím obklopen bodyguardy,“ uvedl Phuge.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám