Hlavní obsah

Půvabné roztleskávačky si nechaly oholit hlavu na podporu trenéra

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indianapolis

Když trenérovi amerického fotbalového klubu Indianapolis Colts diagnostikovali leukémii, nezůstal v tom sám. Celý tým ho okamžitě začal podporovat a dvě z roztleskávaček se dokonce vsadily, že pokud vyberou dostatečné množství peněz na výzkum této nemoci, půjdou dohola. Částku nakonec vybraly a při nedělním zápase si opravdu nechaly oholit své dlouhé vlasy.

Roztleskávačky šly dohola, aby podpořily trenéra nemocného leukemií

 
Článek

Trenérovi Chucku Paganovi byla leukémie diagnostikována na konci září. Okamžitě začal s léčbou, tým proto od té doby netrénoval. Probíhající chemoterapii zatím podle lékařů trenér zvládá skvěle.

Většina hráčů si na podporu svého trenéra oholila hlavu, čehož využil maskot týmu. Ten vyzval roztleskávačky k odvážné sázce. Pokud každé z děvčat vybere víc než 10 tisíc dolarů (asi 195 tisíc korun) na výzkum leukémie, oholí si hlavu. Dvě z roztleskávaček tuto výzvu přijaly a peníze také úspěšně vybraly.

Hlavy si nechaly oholit přímo maskotem týmu během přestávky zápasu. Aplaudoval jim celý stadión, přítomen byl dokonce i nemocný trenér, který se dočkal ovací ve stoje.

Na výzkum leukémie přispěli i hráči a členové realizačního týmu. Dohromady vybrali téměř pět miliónů korun. Do fondu přispívají i kadeřnictví v Indianapolis. Ta věnují 10 dolarů za každého zákazníka, který si u nich nechá oholit hlavu.

Reklama

Výběr článků

Načítám