Hlavní obsah

Do ložnice skočil oknem jelen a totálně zdevastoval byt

Novinky, Karolína Vrbasová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fayetteville

Vidět proskakovat jelena oknem domu se hned tak někomu nepoštěstí. Američan Randy Abercrombie za tento zážitek však tvrdě zaplatil. Zdivočelý sudokopytník mu zanechal v bytě spoušť připomínající vteřiny po výbuchu.

Muži skočil oknem do ložnice jelen a totálně mu zdevastoval byt

 
Článek

Městečko Fayetteville v Arkansasu v USA je za normálních okolností klidným místem. Ale i tady se občas stávají věci, nad kterými zůstává zdravý rozum stát. Své o tom ví místní obyvatel Randy Abercrombie. Když v rámci každodenní rutiny vynášel odpadky, proskočil mu oknem do ložnice splašený jelen.

Soused David Riggs, který byl svědkem děsivého skoku, se z tohoto zážitku stále nemůže vzpamatovat. "Byl jsem naprosto v šoku, nikdy jsem nic podobného neviděl, bylo to obrovské zvíře a stalo se to tak rychle. Myslel jsem, že mám halucinace," svěřil se novinářům.

Majitel domu chtěl v první chvíli situaci řešit se zbraní v ruce. „Během chvíle jsem naplánoval vzít pušku, strategicky použít dětskou autosedačku jako štít a jít se se zvířetem vypořádat. Bohužel jsem si uvědomil, že pušku mám zavřenou ve skříni v ložnici, kde právě řádil ten vetřelec. A pak mě jednoduše napadlo zavolat na policii,“ svěřil se Abercrombie.

Spolu s dvěma specialisty pro odchyt zvířat už šlo všechno hladce. Po 45 minutách šíleného řádění dostal jelen uspávací střelu, byl odvezen a následně navrácen zpět do volné přírody. Podle slov odborníka se zvíře jednoduše ztratilo a v záchvatu zoufalství a zmatenosti se připletlo tam, kam nemělo.

„Mám zničenou vodní postel, rodinné památné obrazy, fotky, stěny a taky notebook, ale mohlo to vlastně dopadnout hůř. Naštěstí se všecko obešlo bez újmy na zdraví a to je hlavní,“ dodal pan Abercrombie po incidentu smířlivě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám