Hlavní obsah

Teprve čtyřletý Novozélanďan si koupil starý vlak za 488 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wellington

Novozélandská přepravní společnost Metlink se nestačila divit, když jí přišla v internetové aukci nabídka k odkupu starého a téměř neprodejného vlaku, a to za slušných 29 990 novozélandských dolarů. Jenže v přepočtu asi 488 tisíc korun poslal společnosti čtyřletý chlapec, který pronikl matce na účet a chtěl si splnit sen většiny chlapců jeho věku – mít vlastní mašinku.

Foto: Metlink

Tento starý vlak si v přepočtu za 488 tisíc koupil teprve čtyřletý chlapec z Nového Zélandu

Článek

„Moc se omlouvám. Můj čtyřletý syn si hrál a umístil nabídku (na webu Trade Me), já ale žádný vlak nechci koupit,“ napsala uživatelka vystupující pod nickem „smiley134“.

„Jednu chvíli jsem si myslela, že jsem se do vás zamilovala, smiley! Ale pak jste to všechno pokazila,“ odpověděla s úsměvem manažerka společnosti Metlink Zelda MacKenzieová.

Aukční server Trade Me upozornil uživatelku smiley134, aby si lépe zabezpečila přístup na svůj účet.

„Připadá mi to ale velmi fascinující, protože pokud chcete učinit nabídku, tak musíte dvakrát nebo třikrát správně potvrdit svůj záměr. To dítě musí být výjimečně bystré, pokud to ve čtyřech letech dokáže,“ dodala MacKenzieová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám