Hlavní obsah

Plivající žena přerušila natáčení reportáže

Novinky, Zuzana Křesťanová
Chicago

Práci reportérů při natáčení přerušují nejrůznější elementy. To, co se ale stalo zpravodajovi Chrisovi DeRoseovi z televizní stanice WCIU, jen tak něco nepředčí. Při natáčení se mu totiž do záběru přimotala žena, která si několikrát před kamerou odplivla, informoval na prvního máje server Huffington Post.

Žena si před kamerou několikrát z plných plic odplivla

 
Článek

Zpravodajský tým právě natáčel v ulicích Chicaga reportáž o jednom z nejstarších hotelů ve městě. Za DeRosem, který si právě chystal vstup, najednou prošla neznámá žena.

Na záznamu je slyšet, jak se nejdřív zeptala kolemjdoucího na cestu. Pak se obrátila, vkročila do záběru a několikrát si z plných plic odplivla. Až po chvíli zaznamenala, že kamera je už zapnutá. Na vysvětlenou tedy uvedla, že má hroznou rýmu.

„A řekněte tam, že počasí tady v Chicagu způsobuje nachlazení. Když přijedete do Chicaga, dostanete tady rýmu,“ navrhla štábu.

Pak se omluvila a jako by nic odešla. Reportér nevěřil svým očím a se zadržovaným smíchem jen poznamenal směrem ke kameramanovi: „Řekni mi, že to máš natočené.“

Video se po internetu rozšířilo do celého světa, DeRose se díky tomu dostal i do známé televizní talkshow Jimmyho Kimmela. „Byl jsem ve správný čas na správném místě, kde se stane něco odporného. Z těch plivanců tam kolem mě vytvořila pentagram. Bylo to nechutné,“ svěřil se serveru baltimoresun.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám