Hlavní obsah

Před námi jede Batman, hlásil nevěřícně policista do vysílačky

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Washington D.C.

Obvykle bojuje proti zločinu, minulý týden měl však filmový Batman sám co do činění s policií. Dopravní hlídka ho zastavila, když se projížděl v lamborghini po marylandské silnici blízko Washingtonu D.C. bez platné poznávací značky. Policie koncem tohoto týdne zveřejnila video z kamery služebního vozu.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté zastavili černé lamborghini, které řídil Batman

 
Článek

Na záběrech z minulé středy, které pořídili policisté i náhodní kolemjedoucí, nelze přehlédnout, jak se v kabrioletu značky Lamborghini veze komiksový superhrdina.

„Nemá poznávací značky, zato však místo nich má nápis Batman. On je dokonce oblečený jako Batman,“ hlásil do vysílačky policista.

Hlídka černé lamborghini alias Batmobil zastavila a řidiče se začala vyptávat na značky. Ačkoliv je muž v kostýmu jednoho z nejslavnějších komiksových hrdinů "vytáhl" z vozu, policisté ho ani nepokutovali, podotkla agentura Reuters.

Bavič nemocných dětí

Řidič Batmobilu byl posléze identifikován jako obchodník z Baltimoru Lenny Robinson. Ukázalo se navíc, že to není žádný blázen ani recesista. V kostýmu superhrdiny totiž baví nemocné děti v nemocnicích. V onu středu byl zrovna na cestě do univerzitní nemocnice v Georgetownu.

„Hele, nebude vám vadit, když se s vámi vyfotíme,“ zeptal se po vyjasnění situace jeden z policistů.

Robinson s tím bez problémů souhlasil, a než se opět vydal na cestu, tak před fotoaparátem zapózoval.

„To jen dokazuje, že kdo si počká, ten se dočká,“ poznamenal poté s úsměvem jeden z policistů, když byl zpátky ve služebním autě.

Reklama

Výběr článků

Načítám