Hlavní obsah

Ufologové šílí vzrušením: Ruska vyndala z mrazáku mimozemské tělo

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Petrozavodsk

Ruska Marta Jegorovna rozpoutala v Rusku diskuze o možnosti výskytu mimozemského života na ruském území. Vědci už jsou ovšem po posledních podvrzích, které se v této zemi vyskytly, značně skeptičtí.

Článek

Ruska vědeckému týmu oznámila, že podivné stvoření našla před dvěma roky a od té doby ho uchovávala v mrazáku. Proč ale nález nenahlásila už tehdy, ale schovávala si ho takovou dobu, neuvedla.

Žena ze západoruského města Petrozavodsk tvrdí, že objekt našla na místě zvláštní nehody. Ze svého domova prý uslyšela hlasitou ránu, a tak z domu okamžitě vyběhla. Nedaleko prý objevila hořící vrak neznámého tělesa a pomačkaný kov, který byl prý nesnesitelně horký.

"Mimozemšťan" se prý nacházel nedaleko.

Prohlášení Rusky je ale poněkud zmatené. Dodala totiž také, že když ho poprvé spatřila, tak měl na sobě kosmonautský oblek. Kdy z jeho těla zmizel, to už neuvedla. Tvrdí však, že je tělo perfektně zachované, protože ho před umístěním do mrazáku ještě omotala plastovým obalem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám