Hlavní obsah

Pitbul zachránil své paničce život, bez jeho pomoci by zřejmě vykrvácela

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lawrenceville

Pitbulteriéři se dostávají na stránky novin především kvůli svým útokům na lidi. Titan z Lawrencevillu v Georgii se ale naopak projevil jako hrdina. Když se jeho pán John Benton jednoho červencového dne chystal do práce, zabránil mu v odchodu. Ukázalo se, že tím chtěl upozornit na svou paničku, která doma ležela s rozbitou hlavou.

Pitbul zachránil své paničce život, bez jeho pomoci by zřejmě zemřelaVideo: cbsatlanta.com

 
Článek

„Běžel dolů ze schodů a nenechal mě projít hlavními dveřmi. Štěkal, točil se dokolečka a běhal tam a zpátky po schodech, aby mě přesvědčil o tom, že se něco děje. Teprve poté jsem šel za ním nahoru, abych zjistil, co se mi snažil říct,“ řekl regionální televizi WGCL Benton.

Když Benton dorazil nahoru, našel svou ženu Glorii na zemi. Ležela bezvládně a z hlavy jí tekla krev. V nemocnici později zjistili, že má mozkové aneuryzma, jehož následkem zřejmě spadla. Při pádu si poranila lebku, proto krvácela. Kdyby Titan Bentona neupozornil, že je Gloria v nesnázích, vůbec nemusela přežít.

Titan se stal sousedem roku

Titanův čin se neobešel bez odměny. Počátkem tohoto týdne totiž dostal od asociace sousedů cenu „Soused roku“. Stal se tak prvním psem, který toto ocenění obdržel, uvedla televize WGCL.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám