Hlavní obsah

Dívka a chlapec se před kamerou hádají o manželství jako dospělí

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě děti se staly internetovou senzací, když mezi nimi propukla hádka o manželství poté, co je k tomu vyprovokovala matka chlapce. Holčička neohroženě prohlašovala, že se za chlapečka provdá, ale ten hystericky odporoval, že nechce.

Článek

Minulou neděli bylo na internet přidáno video, na kterém se dvě americké děti, které vypadají zhruba na pět a sedm let, hádají o svatbě a manželství, uvedl deník Daily Mail.

Scénka, kterou na kameru natočila matka malého kluka, podle mnoha komentářů připomíná přímo manželskou rozepři. Na první pohled jí vévodí holčička, která si poměrně klidně trvá na svém. Ke skutečnému křiku se nechala unést pouze jednou a chlapci začala v tu chvíli dokonce vyhrožovat.

"Fajn, až budeš u mě doma chtít sladkost, řeknu ne!" ječela na chlapce.

"Nemůžeš na mě řvát, nejsi žádný šéf," odpověděl jí s brekem.

Matka za kamerou klade dětem věcné otázky a děti tak ještě více popichuje v hádce. Na druhou stranu je pak uklidňuje, aby na sebe neřvaly jenom proto, že se na ženění a vdávání neshodnou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám