Hlavní obsah

Pětiletý chlapec si hraje s duchem, rodině se ho podařilo vyfotit

– Redhill
Novinky, Jakub Kynčl

Byl by to ideální námět na hollywoodskou duchařinu. Matce pětiletého Siruse Walshe z britského Redhillu se údajně podařilo vyfotit mobilním telefonem svého syna společně s podivným jevem, který si vysvětluje jako ducha malého dítěte, se kterým si její syn neustále hraje.

Článek

Snímek zachycuje pětiletého Siruse Walshe stojícího vedle poměrně dobře viditelné průsvitné postavy malého dítěte. Rodina si stojí za tím, že v jejich domě straší. Všichni se však shodují na tom, že nemají strach, protože žádný z jejich nezvaných hostů je nikterak neohrožuje.

"Moje dcera si právě fotila děti svým novým mobilním telefonem. Když udělala první snímek svých dvou chlapců, spatřila nad oběma světelný kruh. Pomyslela si, že je něco špatně, a fotku vymazala. Pak vyfotila další snímek - to už si všimla konkrétní postavy stojící vedle jejího pětiletého syna," uvedla Sirusova babička Julie Smithová, podle které si její vnuk často hraje s imaginární osobou.

Mají více spolubydlících z "druhé strany"

Zajímavé je také to, že se autorka fotografie rozhodla snímek umístit na sociální síť Facebook, ze které posléze příspěvek záhadně zmizel.

"Během hodiny měla ta fotka asi 20 komentářů, poté však úplně zmizela, aniž bych ji mazala. Kategoricky popírám, že by ta fotka byla falešná či jakkoli upravená. Nikdo v naší rodině není ani technicky zdatný, aby něco takového uměl udělat," tvrdí matka malého chlapce.

Duch chlapce však prý není jediným nezvaným hostem v domě. "Máme zde několik lidí z "druhé strany", ale nemáme problém s nimi žít. Nechtějí nám škodit," dodala Sirusova matka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám