Hlavní obsah

Detektor kovu našel v břiše štěněte diamantový prsten

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nottingham

Šperky či kovové předměty skončily v žaludcích domácích mazlíčků již mnohokrát. Stejně tak tomu bylo i s tříměsíčním štěnětem Barneym, který spolkl diamantový prsten své majitelky Karen Woolleyové z anglického Nottinghamu. Ta ale šperk našla velice originálním způsobem. Po domě jej začala hledat pomocí detektoru kovu, který nakonec začal pípat u břicha malého Barneyho.

Foto: Profimedia.cz

Karen Wooleyová se svým štěnětem Barneym.

Článek

Když Wolleyová prošla dům a nikde na šperk nenarazila, pojala podezření, že by za ztrátou mohl stát její psík, kříženec kokršpaněla a pudla. Její dojmy se také potvrdily poté, co detektor u jeho drobného těla začal vydávat typické zvuky. Čtyřicetiletá Karen proto ihned běžela k veterináři.

Foto: Profimedia.cz

Rentgen potvrdil, že malý Barney opravdu prsten spolkl.

Prsten, který patří do rodinného dědictví a je zhruba sto let starý, byl umístěn tak nešikovně, že musel být odstraněn chirurgicky. Jinak by štěně prý mohl i zabít.

„Barney byl ještě dost malý na to, aby jím případně prsten prošel přirozenou cestou, mohlo by ho to i zabít,“ sdělila Woolleyová o svém psíkovi, který se již úspěšně zotavuje doma.

Foto: Profimedia.cz

Cenný diamantový prsten patří do rodinného dědictví.

Reklama

Výběr článků

Načítám