Hlavní obsah

Miss Kateřina Průšová se rozvedla

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2002 Kateřina Průšová už je rozvedená. Manželství s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou úředně definitivně skončilo. Oba už mají oficiálně i nové partnery.

Článek

Průšová při vdavkách přijala manželovo příjmení, v občance měla Kateřina Konvalinka Průšová. Nyní se vrátila ke svému dívčímu jménu, oběhala úřady a prostřední jméno je pryč.

Rozvod trval krátce. Manželé měli předmanželskou smlouvu. Kateřina po manželovi nechtěla vůbec nic. Odstěhovala se z jeho domu, kde měla trvalé bydliště, a i když měla nárok, aby ji manžel zajistil nové bydlení, odešla hrdě a nic nechtěla.

"Nebrala jsem si Vláďu kvůli penězům a odešla jsem s čistým štítem," řekla Novinkám Průšová. Žádost o rozvod byla podána v listopadu. "Od nového roku jsem rozvedená, nedělali jsme si problémy, šlo to rychle," prozradila. Důvodem, proč se Průšová rozhodla ukončit tříleté manželství, byly neustálé nevěry manžela.

Sexy Kateřina i její manžel mají již nové partnery. Průšová chodí s podnikatelem Davidem Martínkem a Konvalinka randí s finalistkou České Miss Adélou Vartovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám