Hlavní obsah

Aneta Vignerová je sama, před Vánoci opustila přítele

Novinky, Karen Mchitarjan

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Smutné Vánoce prožije letos Miss ČR 2009 Aneta Vignerová (23). Po dvou letech se jí rozpadl vztah s bohatým podnikatelem Kamilem Bahbouhem. Přestože česká kráska podle svých slov vztah ukončila sama, zastihlo ji to naprosto nepřipravenou. Najednou se totiž ocitla bez domova.

Článek

Aneta Vignerová je sama. A momentálně i bez domova. Po rozchodu s přítelem se musela odstěhovat zpátky k rodičům. A to pro modelku do nikterak lukrativního Havířova, kde má rodinu. V Praze totiž po rozchodu a konci bezplatného pronájmu bytu, nemá kde bydlet.

„S přítelem jsme se rozhodli, že náš téměř dvouletý vztah ukončíme, a tak jsem řešila bydlení a s tím související stěhování. Důvody rozchodu ale zmiňovat nechci, je to moje soukromá záležitost a s již bývalým partnerem jsme se dohodli, že to necháme jen mezi námi. Zůstáváme i nadále přátelé,“ nechala se slyšet Miss ČR 2009, která si do nového roku přeje jen jedno.

„Moc bych si přála, abych se mohla bezstarostně věnovat práci, a samozřejmě se těším na zajímavé pracovní nabídky, které se v roce 2011 objeví,“ dodala Vignerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám