Hlavní obsah

Paris Hiltonová se přiznala k držení kokainu, čeká ji odvykací kúra

Las Vegas

Paris Hiltonová se v pondělí u soudu přiznala, že u sebe měla kokain, když ji v srpnu v Las Vegas zadržela policie. Doznala se také k maření úředního výkonu, napsala agentura AP. Na základě dohody s vyšetřovateli se Hiltonová vyhne obviněním ze závažnějších trestných činů, ale během ročního podmíněného trestu bude muset navštěvovat odvykací program.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Paris Hiltonová

Článek

Devětadvacetiletá celebrita také musí zaplatit pokutu ve výši 2000 dolarů (přibližně 38 000 korun) a odsloužit 200 hodin veřejně prospěšných prací. Pokud dědička části hotelového impéria poruší nařízení podmíněného trestu, bude jí hrozit až rok za mřížemi.

Policejní hlídka našla kokain v kabelce Hiltonové 26. srpna při prohlídce jejího auta u kasina Wynn v Las Vegas. Hiltonová tehdy zasahujícím policistům tvrdila, že kabelka není její, čímž se dopustila maření úředního výkonu.

Hiltonová měla během léta problémy kvůli drogám hned několikrát. V polovině července byla zajištěna po výstupu z letadla na Korsice, když v její kabelce policie objevila kokain. Protože u sebe měla jen malé množství drogy, nebylo zahájeno soudní stíhání. Rovněž v červenci byla zadržena v Jihoafrické republice při fotbalovém šampionátu, protože při utkání Brazílie-Nizozemsko kouřila jointa. Byla propuštěna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám