Hlavní obsah

Susan Boylová zazpívala papeži, splnila si sen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Glasgow

„Je to něco, o čem jsem vždy snila, je to něco, co jsem vždy chtěla, a dnes jsem tady a konečně mám šanci to udělat,“ svěřila se rozechvělá Susan Boylová britskému Sky News před vystoupením na mši papeže Benedikta XVI. pod širým nebem v Glasgow.

Článek

Pořadatelé vsadili právě na devětačtyřicetiletou Boylovou, senzaci posledního ročníku soutěže Britain´s Got Talent. A vyplatilo se. Ze zpěvu bývalé kostelnice přebíhal mráz po zádech nejednomu z 65 tisíc posluchačů.

„Byla úchvatná. Je to tak úžasný příběh. Myslím, že je opravdu moc dobrá,“ pochvalovala si učitelka Susan Laffertyová. A podobně jako ona i Monica Alfordová zažívala výjimečné pocity: „Byla báječná, mrazilo mě v zátylku, když zpívala. Dostala mě!“

Susan odzpívala katolický hymnus Make Me a Channel of Your Peace, který v minulosti nazpívala také třeba Sinead O´Connorová.

Foto: Profimedia.cz

Susan Boyleová

Boylová oděná v černém kabátě pak přidala ještě píseň I Dreamed a Dream, s níž bodovala právě v soutěži Britain´s Got Talent, a zakončila dalším chvalozpěvem How Great Thou Art.

Foto: Profimedia.cz

Papež Benedikt XVI. na návštěvě skotského Glasgow.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám