Hlavní obsah

Ženy v Los Angeles předvedly svá extrémně vypracovaná těla

– Los Angeles
Novinky, Dagmar Plecháčová

Na známé kalifornské pláži Venice Beach v Los Angeles se v pondělí konala akce, kde se předvedli muži i ženy různých věkových kategorií v plavkách. Cílem bylo najít majitele a majitelku nejhezčího plážového těla. Přestože se zde objevila řada lidí se zdravě vypracovanou postavou, někteří její krásu spojovali pouze s nadměrným množstvím svalů, což v některých případech bylo spíše odstrašující.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Lauren Powers byla jednou z nejvýraznějších účastnic soutěže Muscle Beach.

Článek

Soutěž Muscle Beach spojená s bodybuildingem měla opravdu netradiční složení, objevili se zde lidé mladí i starší, ale téměř všichni měli těla namazaná tmavým olejem, aby svaly ještě více vynikly.

Akce se konala v Kalifornii, kde lidé více než kdekoli jinde na světě pečují o svůj vzhled, jelikož se sem sjíždějí ročně tisíce nadšenců z celého světa, kteří věří, že oslní Hollywood a stanou se hvězdami stříbrného plátna.

Foto: Profimedia.cz

Muscle Beach

Foto: Profimedia.cz

Muscle Beach

Právě v Kalifornii se podobné soutěže konají velice často, a že zde má bodybuilding svou tradici, dokazuje guvernér tohoto amerického státu Arnold Schwarzenegger. Ten například vyhrál prestižní kulturistickou soutěž Mr. Olympia hned sedmkrát.

Foto: Profimedia.cz

Muscle Beach

Foto: Profimedia.cz

Muscle Beach

Největší pozornost vzbudily dvě dámy, a to osmačtyřicetiletá herečka Lauren Powers a  odvážná Lady Sayde, u níž sice věk nebyl uveden, zato její drobná šlachovitá postava vůbec nekorespondovala se silikonovými prsy zahalenými pouze v úzkých proužcích maskáčové látky.

Foto: Profimedia.cz

Muscle Beach

Foto: Profimedia.cz

Muscle Beach

Reklama

Výběr článků

Načítám