Hlavní obsah

Česká Miss Válková předvedla na Miss Universe své vypracované tělo

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha/Las Vegas

Jitka Válková už čtyři dny bojuje o titul Miss Universe v americkém Las Vegas. Kvůli světové soutěži dva měsíce dřela každý den v posilovně. Své pevné tělo teď v pohodě vystavuje v plavkách před porotou a ostatními soutěžícími.

Článek

"Jitka byla soutěží hodně motivována. Poslední dva měsíce každý den cvičila, někdy i dvakrát denně. Hrozně ji to chytlo, byla tím úplně posedlá, a to myslím v dobrém," řekl Novinkám přítel Jitky Válkové, podnikatel, bývalý kulturista a výživový poradce Mirek Cipra.

On sám sestavil Jitce tréningový plán. "Bydlíme kousek od lesa, tak jsme hodně běhali a také máme před domem 70 schodů a ty Jitka běhala nahoru dolů. Vedle toho samozřejmě fitko," prozradil.

Válková tráví v Las Vegas již čtvrtý den. "Denně jsme v kontaktu. Jitka mi říkala, že jsou holky hrozně fajn. Žádné lámání podpatků prý nezaznamenala. Zatím si to moc užívá," říká Cipra.

Válková je ubytována na pokoji v hotelu Mandalay Bay s Miss Holandska. Velmi si rozumí s Miss Universe Slovenské republiky Annou Amenovou.

"Denně jsou u bazénu, mají focení, líčení, dnes Jitku čeká rozhovor na kameru," upřesnil Cipra, který přijede Jitku do Las Vegas podpořit týden před finále.

"To bude jednoznačně nejdůležitější týden. Holky před finále čekají ještě vedlejší soutěže, které už leccos napoví," dodal Cipra.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám