Hlavní obsah

Žena s největšími prsy na světě velikosti 23 vnímá své vnady jako požehnání

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Padesátiletá Američanka, která používá přezdívku Norma Stitz, se může pyšnit největším přírodním poprsím na světě. Velikost číslo 23 jí opětovně zajistilo zápis do Guinnessovy knihy rekordů. Každé z jejích ňader váží 17 kilogramů, pro Normu jsou tedy obrovskou zátěží především na záda. Ona však vnímá svá obří prsa jako požehnání a o jejich zmenšení vůbec neuvažuje, uvedl britský Mirror.

Článek

Přestože Američanka nemůže bez pomoci vyjít schody ani spát na zádech a nevejde se do běžného sedadla v letadle, podle svých slov by rozhodně neměnila.

Maminka dvou dětí s původním jménem Annie Hawkins-Turnerová si před deseti lety nechala patentovat přezdívku Norma Stitz, kterou jí vymyslel její dnes již zesnulý manžel. Od roku 1999 je držitelkou světového rekordu.

Norma Stitz, která má v oblibě úzké šaty výrazných barev s velkými výstřihy, se přitom rozhodně nebojí chodit bez podprsenky. Američanka zároveň na svých vnadách už stačila slušně vydělat a postavit si na nich kariéru. Několikrát se objevila v televizních pořadech a filmech. Inkasovala dokonce tolik, že za vydělané peníze mohla poslat dceru na studia vysoké školy.

Žena však přiznala, že se svým poprsím nebyla vždy tak spokojená. První podprsenku začala nosit již v devíti letech a jako mladá se prý styděla natolik, že odešla z domova a nechtěla si najít partnera. S přibývajícími léty ve svém poprsí však našla zalíbení a již dlouho ho považuje za svou největší přednost.

Reklama

Výběr článků

Načítám