Hlavní obsah

Manželka Martina Dejdara má vážné problémy s očima

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Manželka populárního Ozáka ze sitcomu Comeback, herce Martina Dejdara (45), má vážné problémy s očima. V prostorách s umělým osvětlením Daniela Dejdarová nikdy nesundává sluneční brýle. Chce se vyvarovat zánětů.

Článek

"Moje manželka má velmi citlivé spojivky a do prostor s umělým osvětlením chodí zásadně v brýlích. Zkrátka v nich chodí téměř všude a pořád. Chce se vyvarovat bolestivých zánětů," řekl Novinkám Martin Dejdar.

Martin Dejdar s rodinou vyrazili do cukrárny v nákupním centru Flora, aby podpořili děti z dětského domova nedaleko Slaného. Těm cukrárna udělala ve středu "sladké" dopoledne a věnovala jim tři notebooky a spoustu dortů.

Dejdar vyrazil s manželkou Danielou a dětmi Matějem a Sárou na veřejnou akci po dlouhé době. "Nechci je do tohoto světa tahat, ať mají soukromí, které si zaslouží," vysvětluje herec. Zda půjdou Matěj a Sára v jeho stopách, zatím netuší. "Matěj je sportovec, ten určitě ne, a Sára je takový rodinný komediant, má obrovskou fantazii. Uvidíme. Nechám to na nich, nikam je určitě s manželkou tlačit nebudeme, " prozrazuje. "Sára momentálně miluje Michaela Jacksona, tak tím žije celá rodina," směje se.

Začátkem srpna se chystá s rodinou na dovolenou a pak už prý budou především sportovat. "Matěj má hokejové soustředění, já s týmem HC Olymp taky. Takže budeme sportovat, co to půjde, a pak už Matějovi začíná škola," dodal populární Ozák z Comebacku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám