Hlavní obsah

Chelsea Clintonová se vdává. Půjde o nejdražší svatbu roku

Právo, Vladimír Plesník
New York

O tom, že ostražitá a přemotivovaná policie v poklidném, úhledném městě Rhinebeck ve státě New York má už teď oči a uši všude, se naposledy přesvědčili dva norští novináři. Muži zákona je zadrželi, protože se údajně pokusili proniknout do vily, kde se má o víkendu utajeně vdát Chelsea Clintonová (30).

Foto: Profimedia.cz

Chelsea Clintonová bude mít svatbu za 100 miliónů korun.

Článek

Obřad dcery bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a nynější šéfky americké diplomacie Hillary Clintonové, jež si bere bankéře Marka Mezvinského (32), až úzkostlivě halí tajemství. Ví se jen jediné, má se jednat o nejdražší svatbu roku, stát by totiž měla téměř 100 miliónů korun.

„Netušili jsme, že je zakázáno zvenku fotografovat onu rezidenci,“ řekla Helje Solbergová, mluvčí listu Verdens Gang s tím, že zadržení chtěli jen vyfotit bránu u vily a že reakci policie považuje za přehnanou.

Původní majitel domu zahynul v Titaniku

Svatbu prý bude hostit honosný dům ve francouzském stylu, který si na počátku 20. století nechal postavit John Jacob Astor IV. Miliardář přišel o život v roce 1912 při ztroskotání Titaniku.

Současní majitelé, Kathleen Hammerová, velkorysá přispěvatelka na kampaně Hillary Clintonové, a její manžel Arthur Seelbinder jej koupili před několika lety za 3,2 miliónu dolarů.

Loni komplex 145 kilometrů od srdce Manhattanu nabídli k prodeji za 12 miliónů, letos v červenci jej ale stáhli z trhu.

Reklama

Výběr článků

Načítám