Hlavní obsah

Lindsay Lohanová nastoupila do vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Americká herečka Lindsay Lohanová v úterý nastoupila do vězení, kde by měla podle rozsudku strávit tři měsíce. K tomu byla odsouzena počátkem července za to, že porušila podmínky podmíněného trestu přerušením docházky na protialkoholní vzdělávací kurz.

Foto: Al Seib/Pool, Reuters

Herečka Lindsay Lohanová u soudu

Článek

Čtyřiadvacetiletá Lohanová dostala v roce 2007 tříletý podmíněný trest za řízení v opilosti a držení drog. Loni jí byla podmínka o rok prodloužena. Soud jí uložil, aby pravidelně docházela na protialkoholické testy, a herečka nosí z nařízení soudu monitorovací náramek, který zjišťuje přítomnost alkoholu v těle.

Podmínky trestu ale Lohanová porušila, a proto ji soud počátkem července odsoudil k tříměsíčnímu pobytu za mřížemi. Poté, co se vrátí z vězení, musí podle nařízení soudu strávit ještě tři měsíce na odvykací kůře.

Předpokládá se ale, že Lohanová za mřížemi stráví kratší dobu, než je vyměřený trest. Věznice v Kalifornii jsou totiž přeplněné, což nutí šerify, aby zkracovali tresty lidem odsouzeným za mírnější delikty.

Lohanová byla považována za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček poté, co natočila filmy jako Mezi námi děvčaty a Bobby. Ale po třech pobytech v odvykacím zařízení v roce 2007 její filmová kariéra začala upadat. V roce 2008 se jí podařilo dostat hned tři Zlaté maliny, které se udělují za nejhorší filmové počiny. V posledních letech na sebe poutala pozornost hlavně svými skandály a neúspěšnými pokusy uplatnit se ve světě módy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám