Hlavní obsah

Miss Wostlová poprvé od porodu ve společnosti. Ukázala půlroční dceru

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vicemiss ČR 2004 a Miss sympatie Michaela Wostlová se poprvé od porodu objevila ve společnosti. A na párty vzala nejen svého přítele hokejistu Lukáše Vomelu, ale také půlroční dceru Nikolku.

Článek

"Do zakouřených prostor bych Nikolku určitě netahala. Ale odpolední párty venku  na Smíchovské pláži je v pohodě," řekla Novinkám Wostlová. "Je to pro ni premiéra, koulí očima a všechno je pro ní nové," usmívá se modelka.

Vicemiss ČR 2004 na večírek přijela s partnerem z Českých Budějovic, kde bydlí. "Nikolce je půl roku, ale už je veliká snad jak roční miminko. Už se pořádně pronese," říká Wostlová.

Michaela v těhotenství přibrala 25 kilogramů, z porodnice už šla o deset kilo lehčí. "Ještě nahoře pár kilo mám, ale vůbec to neřeším," říká.

Na náročný porod šťatná maminka už prý dávno zapomněla. "Porod jsem měla opravdu velice těžký. Trval skoro 12 hodin a kontrakce jsem měla po dvou minutách," prozrazuje Wostlová. "Původně jsem si chtěla pomoci epiduralem, ale protože jsem měla od začátku tak šílené bolesti a škubala jsem sebou, lékaři si ho už nedovolili píchnout, aby mi neublížili," vysvětluje.

"Teď už na to vůbec nemyslím, když se na mě Nikolka usměje, stojí to za všechny bolesti světa," dodala Wostlová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám