Hlavní obsah

Vlaďka Erbová si užívala na Rhodosu, jela zapomenout na rozvodové tahanice

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka Vlaďka Erbová si užívala týdenní dovolenou na řeckém ostrově Rhodos. Jela zapomenout za rozvodové tahanice s hokejistou Zdeňkem Bahenským.

Článek

Vlaďka Erbová si užívala pracovní dovolenou. Na Rhodosu fotila katalog pro novou cestovní kancelář a protože focení trvalo jen dva dny, vzala sebou i čtyřletou dceru Viktorku a také nejlepší kamarádku Kateřinu s pětiletou dcerou Terezkou.

"Focení bylo rychlé, tak jsem to pojala jako pracovní dovolenou a užily jsme si s holkama dámskou jízdu. Bylo to super," prozradila Novinkám Erbová. "Rozvod je v běhu a kdo se rozváděl, ví, že to není nic příjemného. Na dovče alespoň na chvíli člověk zapomene na problémy," vysvětluje.

Denně dováděly s dcerami u bazénu nebo na dětském hřišti. "Naše dcery spolu vyrůstají a jsou jako dvě ségry. Moc jsme si to užily," prozrazuje Erbová.

Ubytovány byly v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu D´Andrea Mare v letovisku Ixia přímo u pláže a užívaly si služeb all inclusive.

"Na konci pobytu jsem málem nedopla džíny. Jídlo bylo opravdu skvělé," usmívá se Vlaďka. "Už jsem volala trenérovi do fitka a začíná makačka," dodává přítelkyně kapitána fotbalové Sparty Tomáše Řepky.

Na dovolenou se chystá znovu v srpnu, kdy chce ve stejné sestavě vyrazit do Itálie. "Ještě se mi nepodařilo Vikču naučit plavat, tak ať to letos zvládneme," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexbomba Vlaďka Erbová měla autonehodu

Playmate Vlaďka Erbová měla autonehodu. V Letenském tunelu nabourala do před sebou jedoucího vozidla. Zatímco modelky luxusní BMW zůstalo jen lehce ťuknuté,...

Výběr článků

Načítám