Hlavní obsah

Vlaďka Erbová si užívala na Rhodosu, jela zapomenout na rozvodové tahanice

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Vlaďka Erbová si užívala týdenní dovolenou na řeckém ostrově Rhodos. Jela zapomenout za rozvodové tahanice s hokejistou Zdeňkem Bahenským.

Článek

Vlaďka Erbová si užívala pracovní dovolenou. Na Rhodosu fotila katalog pro novou cestovní kancelář a protože focení trvalo jen dva dny, vzala sebou i čtyřletou dceru Viktorku a také nejlepší kamarádku Kateřinu s pětiletou dcerou Terezkou.

"Focení bylo rychlé, tak jsem to pojala jako pracovní dovolenou a užily jsme si s holkama dámskou jízdu. Bylo to super," prozradila Novinkám Erbová. "Rozvod je v běhu a kdo se rozváděl, ví, že to není nic příjemného. Na dovče alespoň na chvíli člověk zapomene na problémy," vysvětluje.

Denně dováděly s dcerami u bazénu nebo na dětském hřišti. "Naše dcery spolu vyrůstají a jsou jako dvě ségry. Moc jsme si to užily," prozrazuje Erbová.

Ubytovány byly v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu D´Andrea Mare v letovisku Ixia přímo u pláže a užívaly si služeb all inclusive.

"Na konci pobytu jsem málem nedopla džíny. Jídlo bylo opravdu skvělé," usmívá se Vlaďka. "Už jsem volala trenérovi do fitka a začíná makačka," dodává přítelkyně kapitána fotbalové Sparty Tomáše Řepky.

Na dovolenou se chystá znovu v srpnu, kdy chce ve stejné sestavě vyrazit do Itálie. "Ještě se mi nepodařilo Vikču naučit plavat, tak ať to letos zvládneme," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Sexbomba Vlaďka Erbová měla autonehodu

Playmate Vlaďka Erbová měla autonehodu. V Letenském tunelu nabourala do před sebou jedoucího vozidla. Zatímco modelky luxusní BMW zůstalo jen lehce ťuknuté,...

Výběr článků

Načítám