Hlavní obsah

Naomi Campbellová plešatí, na hlavě má rozsáhlé lysiny

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

O světoznámé topmodelce Naomi Campbellové, která se po módních molech prohání již neuvěřitelná dvě desetiletí, se v médiích často píše především kvůli jejímu agresivnímu chování. Tentokrát však zaujala něčím jiným. Během venkovního pózování zafoukal vítr a na její hlavě odhalil lysiny. Modelka má údajně s plešatěním dlouhodobé problémy, ale dosud vědělo jen pár lidí, v jakém rozsahu.

Foto: Profimedia.cz

Naomi během focení v New Yorku nechtěně ukázala holá místa na hlavě.

Článek

Tajemstvím bujné hřívy Campbellové je paruka. To se ukázalo během pózování pro módního návrháře Dennise Bassa na benzinové pumpě v New Yorku. Léta prodlužování vlasů, nošení paruk a těžkých příčesů se na vlastních vlasech topmodelky výrazně podepsala.

Podobným problémem s vypadáváním vlasů si dříve prošly i Britney Spearsová, Paris Hiltonová nebo Victoria Beckhamová.

Foto: Profimedia.cz

Kadeřník se snaží zamaskovat modelčinu pleš.

Pokud se s nadměrným namáháním vlasů včas přestane, vlasy opět dorostou, v opačném případě jsou však důsledky trvalé.

Naomi Campbellová je i po dvaceti letech v módním průmyslu velice žádaná a lze tedy předpokládat, že jí už vlasy nedorostou. V posledních letech se však spíš než o její kariéře mluví o její agresivitě a výbušném chování.

Modelka byla za své prohřešky dokonce již několikrát zatčena. Opakovaně se dopouští útoků na své zaměstnance, ale napadla také svou kamarádku a na britském letišti Heathrow se kvůli svým ztraceným zavazadlům pustila v roce 2008 i do policisty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám