Hlavní obsah

Belohorcová utíkala z modní přehlídky za dcerou

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modely předních světových značek byly ve čtvrtek k vidění v prostorách Tančícího domu v centru Prahy. Modelky v čele s Českou Miss 2006 Renatou Langmannovou v doprovodu semifinalisty třetí řady SuperStar Michala Michajlce předvedly trendy letošního léta. Moderátorské role se ujala Zuzana Belohorcová, která krátce po skončení přehlídky spěchala za svou dcerou Salmou a partnerem Vlastou Hájkem.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Moderátorka akce Zuzana Belohorcová pózovala na terase Tančícího domu v Praze.

Článek

Letošnímu létu jednoznačně vládne pohodlný styl volných splývavých topů, ale také šatů a kalhot, které zamaskují i případné nedostatky postavy. Přesně taková móda prý vyhovuje i Zuzaně Belohorcové, kterou však ze všech modelů nejvíce zaujal poslední z předváděných a zároveň i ten nejodvážnější – kratičké džínové kraťasy doplněné khaki halenkou s volány.

„Nejvíc se mi líbil poslední model Renaty Langmannové, na ty kraťásky bych ale opravdu neměla, nemám na to postavu ani nohy. Ta halenka byla ale přesně můj styl, mám ráda spíš volné věci a ne moc takové, které obepínají postavu. Možná je to ještě tím, že mám po porodu stále pár kilo navrch, ale já měla vždycky ráda spíš jednoduchou eleganci,“ uvedla pro Novinky sebekriticky moderátorka akce.

Foto: Profimedia.cz

Renata Langmannová v modelu, který se Zuzaně Belohorcové zamlouval nejvíce.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Modelky v doprovodu jediného modela, semifinalisty soutěže Česko hledá Superstar, Michala Michajlce.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Jeden z mála upnutých modelů na přehlídce společnosti Fashion Days.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Michal Michajlec v elegantním modelu doplněném barevnou kravatou s květinovým vzorem.

Předvedené modely pocházely z dílen předních světových návrhářů a mezinárodně známých značek v rámci projektu společnosti Fashion Days prodávající značkové oblečení po internetu. Chvíli po skončení akce spěchala domů Zuzana Belohorcová, která se nyní snaží veškerý svůj volný čas věnovat rodině a především malé Salmě.

„Ze všeho nejvíc si teď vychutnávám malinkou, je úžasná. Dělá neskutečné pokroky a strašně rychle roste, takže já si to opravdu užívám. Pro mě je každá sekunda strávená s ní vážně to nejhezčí, co mě v životě mohlo potkat,“ dodala maminka téměř půlroční dcery.

Reklama

Výběr článků

Načítám