Hlavní obsah

Lady Gaga chce na jevišti mrtvá těla

Korzo, Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Zpěvačka Lady Gaga (24) opět šokuje. Na jejím koncertním show se to prý má hemžit mrtvolami. Mladá Newyorčanka se obrátila se žádostí o spolupráci pro show v Las Vegas na Gunthera von Hagense. Tento německý lékař před pár lety pobouřil publikum v celé řadě zemí výstavou mrtvých těl nazvanou Bodies.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga se nebojí šokovat, nyní chce mít na jevištích během koncertů vypreparovaná lidská těla.

Článek

Hagens pomocí techniky zvané plastinace nahradil tělní tekutiny mrtvých lidí silikonem a těla naaranžoval do nejrůznějších poloh a scén.

"Gaga v něm vidí spřízněnou duši a doufá, že se s ním zanedlouho setká v New Yorku," řekla jedna zpěvaččina přítelkyně reportérům listu The Sun.

"Komunikovali spolu přes e-mail a zatím se shodli. Chtěla by mít nějaký prvek z výstavy ve své show. Bylo by dobře udělat z toho vrchol jejího turné, provést něco, k čemu se ještě nikdo neodvážil. Použít přímo na jevišti mrtvá těla," dodala kamarádka.

Foto: Profimedia.cz

Podobné exponáty vypreparovaných těl by chtěla Gaga na svých koncertech.

Von Hagens je sice vzděláním lékař, ale také ví, jak se dostat na přední stránky novin. Před osmi lety provedl ve Velké Británii první veřejnou pitvu po sto sedmdesáti letech - přenášela ji televize. Také si zařídil firmu, která prodává části těl.

Lady Gaga je však pověstná svým extravagantním přístupem téměř ke všemu. Její outfity často připomínají podivné filmové kostýmy či téměř vše odhalující šaty tanečnic erotického klubu.

Legendární se však staly především její boty s podpatkem na extrémně vysoké platformě. Bylo jen otázkou času, kdy populární zpěvačka zavrávorá a neudrží se na nohou. Jak se však ve středu Gaga mohla přesvědčit, ani přítomnost bodyguardů ji od pádu na londýnském letišti Heathrow neuchránila.

Foto: Profimedia.cz

Extrémně vysoké boty zpěvačky Gagy.

Foto: Profimedia.cz

Pádu zpěvačky nezabránili ani její bodyguardi.

V ten samý den se zároveň umělkyně představila na titulní straně časopisu Rolling Stone, jak drží dva samopaly. Oděná je přitom pouze do miniaturních kalhotek a kožených pásků, které měly představovat podprsenku.

Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga na titulní straně aktuálního vydání časopisu Rolling Stone.

Reklama

Výběr článků

Načítám