Hlavní obsah

Michal David dostal k padesátinám večeři s Eltonem Johnem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Michal David dostal předčasně k 50. narozeninám od přátel vysněný dárek. Povečeří se svým největším vzorem, zpěvákem Eltonem Johnem. Příští týden za ním letí do jeho sídla ve Winsdoru.

Článek

"Dostal jsem večeři s Eltonem jako dárek k narozkám od kamarádů. Strašně jim za to děkuju. Ohromně se těším," řekl Novinkám Michal David.

"Jde o večeři asi pro 300 lidí, kterou Elton pořádá ve svém sídle ve Winsdoru každý rok. Vstupenka stojí asi 20 tisíc liber a výtěžek jde na jeho nadaci, která pomáhá lidem nemocným AIDS," vysvětlil David. Každý rok se večeře vedle Eltona účastní ještě jedna slavná tvář. Letos povečeří také s Lady Gaga.

Foto: Petr Horník, Právo

Elton John v Praze

Michal David oslaví 50. narozeniny až 14. července. Muzikant se dokonce narodil ve stejný den jako Karel Gott.

První dárek k narozeninám dostal David před třemi týdny od své dcery, která mu porodila vnuka. Klára Davidová přivedla na svět syna Sebastiana. Protože ji její přítel opustil už v začátku těhotenství, bydlí u rodičů, kteří jí budou s výchovou pomáhat.

Narozeniny oslavil Michal David megakoncertem, kam mu přišly poblahopřát špičky české pop music. Vedle Davida na pódiu vystoupili Karel Gott, Lucie Bílá, Hana Zagorová, Pepa Vojtek nebo Dan Hůlka. [celá zpráva]

Michal David neslezl z pódia skoro tři hodiny. O2 Arena byla zcela vyprodána. V Hale se sešlo přes 15 tisíc fanoušků. Koncert navštívilo dokonce více lidí než nedávný koncert Eltona Johna, kterého Michal David bere jako jeden ze svých největších pěveckých vzorů.

Reklama

Výběr článků

Načítám