Hlavní obsah

Zaměstnanec autoservisu zničil majiteli Ferrari za sedm miliónů

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New Malden

Řidič z autoservisu v britském New Malden zničil majiteli úplně nové ferrari, jehož cena přesahuje sedm miliónů korun. Podařilo se mu to během jízdy po povinné kontrole vozidel. Přestože sportovní vůz byl pojištěný, zájemci o tento typ automobilu se musí zapsat na pořadník. Obvyklá čekací doba na Ferrari 612 Scaglietti je totiž dva roky.

Foto: Profimedia.cz

Ferrari 612 Scaglietti za více než sedm miliónů korun.

Článek

Čerstvě dvacetiletý řidič jel odevzdat luxusní vůz svému majiteli, když na kruhovém objezdu nezvládl řízení a narazil přímo do obezděného trávníku uprostřed objezdu. Cestou stačil srazit ještě pouliční lampu.

Ferrari 612 Scaglietti dokáže jet až 320 kilometrů za hodinu a na stokilometrovou rychlost se dostane za rovné čtyři sekundy. Mladík zřejmě tušil, že v podobném autě v brzké době sedět nebude a chvíli se projížděl po okolních silnicích.

"Šéf mě zabije!"

„Asi minutu jezdil kolem kruhového objezdu a najednou naboural. Vypadal dost vystresovaně, když si uvědomil, co provedl. Jen říkal, že ho šéf zabije,“ uvedl Gary Adams, který celou událost viděl.

Podle dalších očitých svědků jel mladík rychle a doslova přeletěl chodník i zvýšený kruhový objezd a skončil přímo v jeho prostředku na trávě. Během nehody nebyl naštěstí nikdo zraněný, škoda je však vyšplhala na několik miliónů korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám