Hlavní obsah

Absolonová jezdí v autě za milión a půl, vak na kostýmy má za 56 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Monika Absolonová si vedle přítele Vratislava Jandy užívá opravdového luxusu. Jezdí v jeho autě za 1,5 miliónu korun a k Vánocům dostala vak na oblečení za skoro šedesát tisíc korun. A dokonce na něm má vyryté iniciály MA.

Článek

"Auto je přítele Vráti. Vyměnili jsme si na chvíli auta. Já s jeho vozem ale jezdím nerada. Není to automat, nesedím vysoko a hlavně není moje, takže se o něj dvojnásob bojím," řekla Novinkám Absolonová, která vlastní vůz Volkswagen Touareg.

Absolonová zpívala na charitativní aukci obrazů na Žofíně. Přítomné překvapil vak na oblečení, ve kterém si přivezla kostým na své vystoupení. Zpěvačka má vak od luxusní značky Louis Vuitton za 56 tisíc korun.

"Je to dárek od přítele Vráti. Dostala jsem ho k Vánocům. Vráťa říkal, že zpěvačka by takový mít měla," řekla Novinkám Absolonová. "Dřív jsem měla svůj odrbaný vak a nemusela mít strach, že mi ho někdo vezme. Teď mám sice vak od Vuittona, ale bojím se i otočit," dodala s úsměvem Monika.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám