Hlavní obsah

Vojtek ukázal pětidenní dceru Editu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Roman Vojtek s manželkou Terezou se pochlubili pětidenní dcerou Editou. Zpěvák a herec si svoji manželku i s dcerou v pátek v jednu hodinu odpoledne odvezl z pražské porodnice U Apolináře domů.

Článek

Tereza Vojtková porodila dceru Editu v porodnici U Apolináře v pondělí přesně v 17:40. Holčička po narození měřila 47 centimetrů a vážila 2,8 kg. Roman Vojtek byl u porodu a přestřihl pupeční šňůru.

"V jednu hodinu odpoledne to začalo a v 17:40 byla Editka na světě," řekl Novinkám Vojtek. "Bylo to rychlý a snad se Terezka moc netrápila," dodal.

V pátek krátce po jedné hodině odpoledne opustily Terezka s dcerou porodnici. Hrdý otec si obě dámy odvezl domů do Řitky u Prahy, kam se loni stěhovali.

Vojtek pro rodinu nechal postavit dům. Největší hádkou prý bylo, zda si pořídí jezírko nebo bazén. "To byla hlavní příčina našich hádek. Já chtěla bazén, Roman jezero. Vyhrál manžel," řekla Novinkám Tereza Vojtková, která se za muzikálového zpěváka vdala vloni 3. července.

Reklama

Související články

Roman Vojtek: Manželku si někdy spletu

Dostavěl dům, oženil se, v květnu s manželkou Terezou čekají holčičku Editu. Zpívá v muzikálech, točí filmy, má ústřední roli v seriálu Vyprávěj. „Je to tak...

Výběr článků

Načítám