Hlavní obsah

Hanka Kynychová přiznala plastiku prsou a víček, nechává si píchat jed do čela

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Trenérka a cvičitelka Hanka Kynychová se přiznala, že má plastiku očních víček a prsou a vrásky likviduje botoxem. "Dostala jsem se do věku, kdy je plastika účinnou pomocí," řekla Novinkám Kynychová, která nedávno oslavila dvaačtyřicáté narozeniny..

Článek

Hanka Kynychová je už dlouho fanynkou zpěvačky Madonny. Ke svým dvaačtyřicátým narozeninám dostala úžasný dárek – body, ve kterém Madonna absolvovala jedno ze svých turné.

Stejně jako Madonna si nově nechává Kynychová píchat botox a má za sebou plastiky. "Dostala jsem se do věku, kdy je plastika účinnou pomocí. Přeci jen jsem mámou od tří dětí, která se od rána do večera nezastaví, a to se dřív nebo později na pleti prostě projeví,“ přiznala Novinkám Kynychová, která se v minulosti netajila ani plastickým zvětšením svého poprsí.

Podle jejích slov by si úpravy, které vypadají přirozeně, měla dopřát v určitém věku každá žena. „Samozřejmě, že je ale důležité i to, jak se stravujete a jestli máte dostatek pohybu, spánku a hydratace v podobě vody,“ prozrazuje dále své tajemství krásy cvičitelka. Tu čeká již tento týden velká autogramiáda její nové knihy o zdraví, pohybu a kráse: „Ano, i proto jsem plastiku uspíšila. Chci na autogramiádě vypadat co nejlíp,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám