Hlavní obsah

Manžel Adély Gondíkové Brousek byl poprvé na veřejnosti s novou milenkou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Muzikant Ondřej Brousek se poprvé ruku v ruce objevil na veřejnosti se ženou, kvůli které opustil po šesti letech manželství Adélu Gondíkovou a jejich pětiletou dceru Nelu. Brousek už dva roky chodí s dcerou prvního českého kosmonauta Vladimíra Remka, herečkou Annou Remkovou.

Článek

Přesto, že je Brousek stále ženatý s Adélou Gondíkovou, nemá už problém se na veřejnosti ukazovat s další láskou. Na udílení cen Anděl 2009 se poprvé ukázal s herečkou Annou Remkovou. A vášnivé polibky nebraly konce. Brousek s kapelou Monkey Business ten večer bodoval. Získali cenu za nejlepší skupinu roku.

I když s Remkovou žije Brousek skoro dva roky, o rozvodu s Adélou Gondíkovou zatím neuvažují.  "Žijeme každý zvlášť, rozvod v běhu není. A o změně zatím neuvažujeme," řekla Novinkám Gondíková

Důvodem k rozvodu by pro ni byl nový partner, se kterým by chtěla podruhé vstoupit do stavu manželského. "Mnohomužství u nás povolené zatím není," dodala se smíchem Gondíková.

Na galavečer Anděl 2009 vedle Brouska a Remkové dorazila řada dalších nových párů. Novou přítelkyni ukázal také stále nerozvedený Matěj Ruppert, Lešek Wronka se poprvé ruku v ruce objevil s Bárou Nesvadbovou a novou lásku si přivedl také oceněný zpěvák roku Tomáš Klus.

Reklama

Výběr článků

Načítám