Hlavní obsah

Miss Váchová se na Primě loučí s kolegy a vyklízí pracovní stůl

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2003 a exmoderátorka počasí Lucie Váchová kvůli zrušení rosniček na televizi Prima přišla o práci, ale zoufalá kvůli tomu není. Za rok plánuje se svým manželem, jachtařem Davidem Křížkem miminko. Ve středu si Lucie v televizi sbalila věci a vyzvedla si poslední výplatní pásku.

Článek

"Za rok bych měla skončit školu a pak plánujeme miminko," řekla Novinkám Váchová. "Myslím, že to je tak akorát. V sedmadvaceti už bych chtěla být maminkou," prozradila. Na roli otce už se velmi těší její manžel, jachtař David Křížek. "Manželovi je 37 let. Myslím si, že do čtyřicítky by prvního potomka mít měl a hlavně chtěl," usmívá se.

Konec na Primě, který přišel poté, co televize upustila od televizních rosniček a počasí dostalo jen grafickou podobu, ji mrzí, ale víc to neprožívá. "Byla to fajn práce, ale život jde dál," řekla rosnička, která se naposledy v počasí televize objevila 28. března.

"Strádat finančně určitě nebudu.  Práce v modelingu mám pořád dostatek. Jsem tváří nové kampaně elektronické zdravotní knížky Všeobecné zdravotní pojišťovny. Začíná akorát sezóna, takže mě čeká hodně přehlídek a focení. Dokud mám na modeling věk a postavu, tak toho chci určitě využít. Včera jsem zahajovala výstavu designu," prozradila Lucie.

Právě dnes byla ve firmě Meteopress, která pro Primu připravuje počasí, naposledy. "Balím si věci. Přišla jsem se rozloučit a také vyzvednout poslední výplatní pásku," řekla modelka a moderátorka.

Stále dostává také hodně nabídek na moderování. "Uvádím různé společenské akce. V nejbližší době mě například čeká moderování plesu v Lucerně s Ondrou Brzobohatým," dodala Váchová.

Reklama

Výběr článků

Načítám