Hlavní obsah

Dominika Kadlčková se stala pátou nejkrásnější modelkou světa

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka a modelka Dominika Kadlčková se v Číně stala pátou nejkrásnější modelkou světa a odnesla si i dvě vedlejší ceny - Miss Face a Miss Sympathy. "Sáhla jsem si na dno, spala tři hodiny denně, ale jsem šťastná," prozradila Novinkám.

Článek

Dominika se v Číně zúčastnila světové modelingové soutěže Asia Pacific Top Model. Soutěže se zúčastnilo 117 dívek z celého světa. Do finálového večera jich postoupilo padesát. Z nich porota vybírala Top 10.

"Převážně to samozřejmě byly zástupkyně Asie. To je naprosto normální, když se tu pořádá jakákoliv soutěž. Vůbec jsem nepočítala s tím, že bych se mohla umístit. Z pátého místa jsem absolutně nadšená. Navíc jsem si odnesla dvě z šesti udělovaných vedlejších cen. Stala jsem se Miss Sympathy a Miss Face," prozradila Novinkám Kadlčková.

"Miss sympatie pro mě osobně znamenala nejvíc, protože to volil tým lidí, kteří s námi pracovali po celou dobu příprav," upřesnila Kadlčková.

Tři týdny, které na soutěži trávila, byly prý neuvěřitelné náročné. "Neustále jsme byly pod dohledem médií a poroty, což vyžadovalo úsměv 24 hodin denně, pevné nervy a hodně zhluboka dýchat. Hodně jsme cestovaly. Projela jsem téměř celou jihovýchodní Čínu. Spala jsem maximálně tři hodiny denně, takže jsem si opravdu sáhla na dno," prozrazuje zákulisí soutěže modelka.

"Poslední den před finále jsme nacvičovaly více jak dvanáct hodin choreografii a některé holky začaly odpadávat přímo na pódiu. Vedle mě omdlela finalistka z Asie a  jedna Evropanka dostala epileptický záchvat. Byly jsme všechny strašně vyčerpané, ale nikoho to nějak nezajímalo," vysvětluje.

"Zvládla jsem to a jsem na sebe pyšná. Získala jsem hodně zkušeností a věřím, že i v modelingu mi to hodně pomůže," dodala Kadlčková, která v Číně kvůli pracovním zakázkám zůstala.

Reklama

Výběr článků

Načítám