Hlavní obsah

Kytaristu z Rolling Stones ztloukla přítelkyně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Slavný kytarista legendárních Rolling Stones Ronnie Wood (62) dostal od své nové přítelkyně údajně takovou ránu, že mu zůstal pořádný monokl.

Foto: Profimedia.cz

Ronnie Wood s přítelkyní Anou Araujovou

Článek

Slavný rocker byl údajně od ledna letošního roku, kdy nastoupil na kliniku závislostí, střízlivý. Svou novou přítelkyni Anu Araujovou (30) však rozzuřil tím, že se znovu napil. Když ho minulý týden našla, jak popíjí, vzteky zničila jeho dva cenné obrazy. A potom Wooda udeřila tak, že jej zranila i na ústech.

"Ana ho držela od flašky dál. A když ho viděla ve středu, jak se napil, vybuchla a oba se hrozně pohádali," uvedl Woodův známý.

"On ji častoval nadávkami za to, že kritizuje jeho pití, ona se neudržela a praštila ho. Dva z jeho cenných obrazů, které se chystal prodat, jsou zničené. Rozřezala je na kousky. Narazil na špatnou ženskou."

Šokovaný hudebník potom zavolal své bývalé manželce Jo Woodové, kterou v červenci 2008 opustil kvůli svému románku s Jekatěrinou Ivanovovou. Soucitu se však od ní nedočkal.

"Je jí špatně z jeho blbosti a řekla mu, aby se vzpamatoval. Stal se z něj smutný, starý chlap," dodal zdroj.

Reklama

Výběr článků

Načítám