Hlavní obsah

Krainová a Rolins si plácly, modelka kupuje byt zpěvačky za devět miliónů

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Simona Krainová bude novou majitelkou bytu, který nyní patří Daře Rolins. Zpěvačka se luxusní půdní byt v pražských Dejvicích snaží marně prodat více než dva roky. Krainová jí vytrhla trn z paty a byt za bezmála devět miliónů korun kupuje.

Článek

"Ještě nejsou podepsané papíry, ale ústně jsme se domluvily," řekla Novinkám Simona Krainová. "Darinky byt má pro mě smysl, protože tak asi o 120 metrů rozšířím svůj stávající," vysvětlila modelka, která bude vlastnit luxusní byt o rozloze 250 metrů.

Simona Krainová a Dara Rolins si před lety nechaly postavit půdní byty vedle sebe. Dokonce měly společný i balkón. Pak se ale kamarádky na život a na smrt rozkmotřily a začala výstavba zdi na balkóně.

Dara Rolins se marně snažila prodat byt dva roky. Začínala na více než jedenácti miliónech a s cenou musela jít pořádně dolů. Realitní kancelář ho letos nabízela již za 8 900 000 korun.

Nové hnízdečko lásky bude modelka obývat se svým přítelem, podnikatelem Karlem Vágnerem. Vybraného už mají na rekonstrukci i architekta. O novou podobu bytu se postará vyhlášený architekt a kamarád modelky Petr Šulc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám