Hlavní obsah

O Danielu Šinkorovou už v divadle nestojí, nahradí ji Machálková

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Držitelka několika cen TýTý, Anno i Thálie Daniela Šinkorová si už v divadle Kalich nezahraje. Vedení divadla o ni již kvůli problémům v minulých letech nestojí. V muzikálu Jack Rozparovač ji nahradí v roli Glorie Leona Machálková.

Článek

Daniela Šinkorová se před třemi lety dostala s divadlem do sporu, který skončil až u právníků. Chtěla v divadle předčasně skončit, ale smlouva jí to nedovolovala. Ti dali nakonec za pravdu divadlu Kalich.

„Když jsme Danku obsadili do hlavní role Glorie v Jackovi, mysleli jsme, že si to bude užívat a bude stejně skvělá jako ve svých předchozích rolích. Ale ona hrála jako z donucení. Nebojím se říct, že Glorii úplně zazdila," prozradil manažer Mirek Dubský.

Již 8. března do něj nastupuje zpěvačka Leona Machálková, která je náhradou za Šinkorovou. Zpěvačka se bude v roli Glorie alternovat se Sabinou Laurinovou a Janou Fabiánovou, která je zase náhradou za Michaelu Kuklovou.

"Míša po mateřské nastoupila u nás do muzikálu Tajemství. Větší pracovní vytížení by kvůli mateřským povinnostem už nezvládla," řekl Novinkám mluvčí divadla Kalich Jaroslav Panenka.

O návratu Daniely Šinkorové divadlo prý neuvažovalo ani minutu. "Danielu jsme neoslovili a ani do budoucna to v dalších projektech neplánujeme," dodal rázně mluvčí divadla Panenka.

Reklama

Výběr článků

Načítám