Hlavní obsah

Pamela Andersonová nesnáší své tělo. Podívejte se proč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Pořád ho veřejnosti musí ukazovat téměř nahé, přesto herečka Pamela Andersonová tvrdí, že své tělo nemá ráda. Prý, ačkoli to tak vůbec nevypadá, má řadu mindráků a spoustu věcí by na sobě hned vylepšila, kdyby to bylo v její moci či moci někoho jiného.

Článek

Dvaačtyřicetiletá hvězda seriálu Pobřežní hlídka se nedávno vysvlékla pro přehlídku vlastního oblečení A*Muse a vystoupila na molo v odhalujících plavkách. Při navrhování oblečení se spojila s designérem Richiem Richem.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová nemá své tělo ani v nejmenším za dokonalé.

„Nikdy se necítím se sebou spokojená. Nemám své tělo ráda,“ přiznala po akci Pamela.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Andersonová na přehlídce oblečení, které sama navrhla.

A co že jí na jejím těle vadí konkrétně? Vyjma poprsí snad všechno. "Chtěla bych mít delší nohy, hubenější stehna, sportovnější postavu a jinak tvarované břicho. A co se týče zadečku, také s ním nejsem spokojená," uvedla nedávno Andersonová.

Foto: Profimedia.cz

Plavky odhalují více, než by si zřejmě obyčejný člověk přál.

Pamela se mimo jiné také pustila do tančení a přijala nabídku vystupovat v americké reality show Když hvězdy tančí. „Myslím, že to bude legrace. Neumím tančit, ale mám ráda výzvy, a těším se taky na kostýmy, které budu nosit,“ dodala poněkud lehkomyslně Andersonová.

Reklama

Výběr článků

Načítám