Hlavní obsah

Tiger Woods dokončil léčbu a znovu se setkal s rodinou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Orlando

Tiger Woods se znovu setkal s celou svou rodinou poté, co skončil jeho pobyt v rehabilitační klinice v Hattiesburgu ve státě Mississippi. Z kliniky ho vyzvedla jeho manželka Elin Nordgrenová, čímž částečně popřela spekulace, že se bude pár vzhledem Tigerovým opakovaným záletům rozvádět.

Foto: Profimedia.cz

Tiger Woods

Článek

Americká média tvrdí, že po dokončení léčby, pár tráví společně veškerý čas. Společnost jim dělají pouze jejich děti. Zdá se navíc, že dvojice plánuje návrat do svého společného domova v Orlandu na Floridě.

Zatím chtějí oslavit první narozeniny syna Charlieho. Pár má ještě dvouletou dcerku Sam.

Světoznámý golfista se přiznal k nevěře koncem minulého roku po dopravní nehodě, kdy byl ve společnosti cizí ženy. Následně začaly vyplouvat na povrch početné milostné aféry s nejrůznějšími barmankami a hosteskami.

Woods svým chováním však ztratil více než jen důvěru své ženy. Odstoupilo od něj hned několik sponzorů s prohlášením, že by spojování jejich firmy s nevěrným golfistou nadále poškozovalo jejich image. Woods v prosinci prohlásil, že na neurčito přeruší svou účast na golfových turnajích.

Podle médií Woods nenavštívil kliniku z důvodu, že by trpěl závislostí na sexu, ale proto aby mu odborníci pomohli s problémem v jeho chování tak, aby mohl získat vše, co doposud budoval a žít spořádaný rodinný život. Podle nepotvrzených informací se některých částí jeho léčby účastnila i jeho žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám