Hlavní obsah

Jacksonovy děti si přišly pro cenu Grammy nadopované, spekulují média

Novinky, ČTK, Jakub Kynčl

Americká hudební akademie vzdala na předávání Grammy hold zesnulému "králi popu" Michaelu Jacksonovi. Akademie pak zpěvákovi posmrtně udělila cenu za celoživotní dílo. Převzaly ji dvě z jeho tří dětí, Paris a Prince. Jejich vystoupení bylo však natolik podivné, že se okamžitě objevilo podezření, že děti berou antidepresiva.

Článek

„Jsme hrdí, že tady můžeme být, abychom převzali tuto cenu za našeho otce Michaela Jacksona. Nejprve bychom rádi poděkovali Bohu za to, že na nás posledních sedm měsíců dohlížel, a naší babičce a dědečkovi za jejich milující podporu," řekl syn Michaela Jacksona Prince.

„Tatínek by si přál tady být. Tento rok měl vystupovat, ale ten minulý nemohl. Děkuji. Budeme tě milovat tati," dodala dcera legendárního zpěváka Paris.

Jacksonova rodina nebyla pozvána

Obě děti, zejména pak malá Paris, byly při slavnostní řeči velmi nervózní a některá světová média okamžitě začala spekulovat o tom, zda Jacksonovy děti neberou od smrti svého otce antidepresiva či utlumující léky.

Jacksonova rodina ovšem něco takového rázně popírá a vyrazila do protiútoku. Stěžuje si na pořadatele Grammy, že zcela ignorovali bratry Michaela Jacksona a celou jeho rodinu. Ti chtěli spolu s ostatními diváky uctít památku svého blízkého na místě, ale na společenskou akci nebyli pozváni.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám