Hlavní obsah

Vendula Svobodová a Petr Svoboda: drsná válka pokračuje

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vdova po Karlu Svobodovi Vendula Auš Svobodová (37) a jeho syn Petr Svoboda (29) ani po třech letech od smrti skladatele neplánují smír. Na křtu nové desky dosud nevydaných písní Karla Svobody se ani nepozdravili.

Článek

Petr Svoboda dal dohromady nevydané nahrávky svého otce. Desku s názvem Já tu stojím dál se rozhodl vydat k třetímu výročí úmrtí Karla Svobody. Potřeboval k tomu souhlas Venduly a ta mu ho ochotně dala. Ani to ho ale neobměkčilo a s Vendulou nadále komunikovat neplánuje.

"Ani mě nepozdravil," řekla Novinkám na křtu desky v K.U. baru Vendula Auš Svobodová.  "Přijde mi to směšné. Přes média mi posílá vzkazy a osobně nedokáže ani pozdravit," vysvětluje. "Mě akorát pozdravila jeho manželka," dodal manžel Venduly Patrik Auš.

"Když někoho nemám rád, tak ho prostě nezdravím. Přetvařovat se neumím. Na mém vztahu s Vendulou se nic nemění, každý si  jdeme svojí cestou," řekl Novinkám Petr Svoboda.

V médiích se několikrát nechal slyšet, že by rád měl hezký vztah se svým bratrem Jakubem Svobodou - synem Venduly a  karla Svobody.

"Všude říká, jak by chtěl vídat Kubu a ani na křtu mu neřekl ahoj," dodala.

Vendula den třetího výročí úmrtí Karla Svobody nesla těžce. "Samozřejmě se člověku v hlavě rojí vzpomínky, není to úplně lehký den," dodala. Navštívila hrob svého exmanžela i své zesnulé dcery Klárky na hřbitově Aldašín v Jevanech . Na oba hroby dala květiny a zapílila svíčku.

Reklama

Související články

Vendula Svobodová: můj syn je hyperaktivní

Vendula Auš Svobodová (37) nemá šanci unavit svého čtyřletého syna Jakuba. Je hyperaktivní, a tak ho neskolí ani celodenní řádění na sjezdovce a bowling...

Výběr článků

Načítám