Hlavní obsah

Australan si omylem přilepil headset k uchu lepidlem

– Adelaide
Novinky, Jakub Kynčl

Když se o někom řekne, že je přilepený k telefonu, tak se to pravděpodobně myslí trochu jinak, než tomu bylo v případě 43letého Australana Gye Gardnera. Tomu se totiž rozbil headset k jeho mobilnímu telefonu, on se rozhodl slepit ho vteřinovým lepidlem, a právě když tak činil, zavolal mu jeho nadřízený.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Myslím, že jsem nad tím moc neuvažoval, když jsem si dával to sluchátko do ucha, abych mohl mluvit se svým šéfem," uvedl Gardner pro deník Northern Territory News.

Když Gardner uviděl, že mu volá jeho nadřízený, okamžitě si dal headset do ucha a doufal, že bude fungovat. Jako opravář byl zručný a šéf se mu doopravdy dovolal, avšak důsledky svého konání kutil příliš nedomyslel. Hovor totiž trval několik minut, během kterých se mu headset k uchu dokonale přilepil.

Místo nože zvolil lžičku

Podle médií Gardnera nejdříve napadlo, že by si mohl headset odříznout nožíkem. Na poslední chvíli si ale Australan uvědomil, že se mu nechce jet k doktorovi, aby mu v případě jeho nešikovnosti přišíval ucho zpátky. Po chvíli uvažování tak použil lžičku, kterou headset nakonec vyprostil ven.

"Ano, bolelo to. Ale tipuji, že jsem si více pošramotil sebevědomí než ucho," dodal Australan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám