Hlavní obsah

Hůlka a Vaňková: první setkání po rozchodu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Daniel Hůlka (41) a Šárka Vaňková (21) se čtvrt roku po rozchodu poprvé setkali. Zpěvačka se bývalému partnerovi dlouho vyhýbala. Nyní jsou rány zřejmě zahojeny a Dan a Šárka se potkali nejen na jevišti, ale také v baru.

Článek

Hůlka s Vaňkovou společně odehráli derniéru muzikálu Dracula v divadle Hybernia. V divadelním baru si pak společně dali skleničku vína. Z  pohledů Šárky bylo jasné, že Dan jí stále není lhostejný. Vaňková stále bydlí v Hůlkově bytě na pražských Vinohradech. Do konce roku ale slíbila, že se odstěhuje.

Hůlka už v úterý odjíždí oslavit s kamarády Silvestra do Chorvatska. "Jedeme na jachtu do Chorvatska. Loni jsem si zimní jachting vyzkoušel poprvé a chytlo mě to. Těším se moc. Loni na Nový rok jsem se dokonce koupal v moři, bylo ledové, ale užil jsem si to, " řekl Novinkám Hůlka. Nový rok na jachtě oslaví také s jachtařem Davidem Křížkem a jeho manželkou Miss Lucií Váchovou. 

Muzikál Dracula se hrál v divadle Hybernia necelý rok. V únoru příštího roku ho vystřídá Baron Prášil, který se začne zkoušet pod vedením režiséra Filipa Renče 5. ledna. V hlavní roli se bude střídat stejná trojice jako u Draculy - Dan Hůlka, Pepa Vojtek a Marián Vojtko. 

Reklama

Související témata:

Související články

Daniel Hůlka a Šárka Vaňková se rozešli

Milenecký pár Daniel Hůlka (41) a Šárka Vaňková (21) se po půlročním vztahu rozešli. Za rozchodem nestojí nová známost ani jednoho z partnerů. Konec vztahu...

Výběr článků

Načítám