Hlavní obsah

Miss Vránová porodila na Boží hod, přenášela dva týdny

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Vicemiss ČR 2001 Andrea Vránová-Kloboučková (27) má druhého potomka. 25. prosince na první svátek vánoční přesně v 17:55 porodila manželovi, hokejistovi Janu Kloboučkovi, syna Jáchyma. Po narození vážil 3,86 kg a měřil 52 cm. Andrea přenášela dlouhých 14 dní.

Článek

Andrea s Janem už vychovávají čtyřletou dceru Aničku. Ani tehdy u prvního dítěte si nenechali předem říci pohlaví. "Chtěli jsme se nechat překvapit. Myslela jsem si, že to bude zase holčička. Páreček to je sen," řekla Novinkám Vránová.

"Áňa byla můj mix s manželem, Jáchym mi připadá, že je víc po tátovi," prozradila modelka. "Anička je z brášky šíleně nadšená. Pořád chodí a říká, že je velká ségra," směje se Andrea.

Porod proběhl bez komplikací v porodnici v Roudnici nad Labem, hokejista byl u toho a byl Andree velkou oporou. Modelka přenášela celé dva týdny. Malý Jáchym měl totiž termín už 11. prosince. Nakonec došlo k vyvolání porodu na Boží hod, modelka si chtěla užít Štědrý den s rodinou.

Během prvního těhotenství nabrala Andrea neuvěřitelných 32 kilogramů, které pak měla problémy dlouho shodit. Pomohlo jí především cvičení pilates, které ji nadchlo natolik, že se mu začala věnovat i profesionálně.

I díky němu během druhého těhotenství nabrala pouhých třináct kilogramů. Cvičila do osmého měsíce těhotenství. "Po porodu Jáchyma mi zůstalo sedm kilo. Ale vůbec to neřeším. Jsem strašně šťastná," dodala Vránová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám