Hlavní obsah

Čtyřletý hoch se opil a ukradl sousedům od stromku dárky

– Chatanooga
Novinky, Jakub Kynčl

Čtyřletý Američan Hayden Wright zřejmě nebyl svými rodiči informován o tom, že by Vánoce měly být svátky klidu a míru. Jen několik dní před vyvrcholením vánočního těšení se totiž opil, vloupal se sousedům do domu a pod vánočním stromkem jim udělal pečlivou selekci dárků.

Foto: Profimedia.cz

Vánoční dárky hoch řádně probral. Ilustrační foto

Článek

Těžké ráno měla koncem minulého týdne matka čtyřletého Haydena April. Jednadvacetiletá žena se probudila před druhou hodinou ranní a zjistila, že její syn někam zmizel. Mladá žena z města Chatanooga ve státě Tennessee neváhala, oblékla se a rychle vyběhla na ulici. Svého syna spatřila nedaleko, ale o to zajímavější pohled se jí naskytl.

Čtyřletý Hayden Wright se procházel po sousedství s plechovkou piva v ruce evidentně opilý. Na sobě měl malé šatičky, které si rozbalil u sousedů z jednoho z dárků pod stromečkem.

Hledá otce, který je ve vězení

Matka svého syna okamžitě odvezla do nemocnice, kde se mu rozhodli vypumpovat žaludek. Chlapec prý odchází ze svého domu často, protože hledá svého otce, který je v současné době ve vězení. Jeho matka se s ním v současné době rozvádí.

"Dělá to cíleně. Snaží se dostat do potíží, aby se dostal do vězení. Ví totiž, že tam je jeho otec. Tentokrát se mu podařilo otevřít dveře, které by normální dítě nemělo umět nikdy otevřít a k sousedům se dostal asi zadními dveřmi, které nezamykají. Ukradl jim celkem pět dárků," dodala stydlivě mladá matka.

Reklama

Výběr článků

Načítám