Hlavní obsah

Miss Wostlová šest dní přenášela, dcera váží 4 kila

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss sympatie a Vicemiss ČR 2004 Michaela Wostlová (27) porodila v pátek odpoledne dceru Nicolku se skoro týdenním zpožděním. Holčička váží 4050 gramů. Modelka to exkluzivně prozradila Novinkám. Otcem miminka je hokejista Lukáš Vomela (23).

Článek

"Mám překrásnou dceru Nikolku. Narodila se v pátek přesně v 15:58 odpoledne," prozradila Novinkám Wostlová. "Je tak nádherná a hodná. Nedokážu z ní spustit oči. Jsem strašně šťastná," říká modelka.

"První termín mám na Mikuláše, tak uvidíme, jestli nebudu přenášet a nebudu mít dáreček pod stromeček," smála se v srpnu modelka. Termín porodu měla 6. prosince, nakonec přenášela skoro týden.

"Nikolka je asi tvrdohlavá po mě, tak si dala na čas. Nebo se v bříšku o něco déle chtěla parádit," říká se smíchem Michaela.

Svatba má čas

Prvního potomka má Michaela s hokejistou prvoligového Tábora Lukášem Vomelou, se kterým žije více jak rok. "Holčičku jsme si hrozně přáli a jsme šťastní, že to vyšlo," říká Wostlová.

Svatbu zatím neplánují. "Uvidíme příští rok, nepospícháme na to," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám