Hlavní obsah

Brit je tak posedlý chipsy, že si dal jméno Monster Munch

Novinky, Jakub Kynčl
Londýn

Kde začíná hraničit vášeň s posedlostí, tam vznikají šílené nápady jako změnit si jméno podle značky oblíbených brambůrek. Šestadvacetiletý Brit z městečka Evington v hrabství Leicestershire jí chipsy třikrát denně. Každý z jeho hlavních chodů musí být obohacen o pytlík brambůrek se stejným jménem, jako nyní nosí on - Monster Munch.

Článek

Mladý Brit má den jasný a neměnný. Posnídá a svůj první chod zají pytlíkem chipsů s příchutí nakládaných cibulek. Po obědě si naopak každý den dává chipsy s příchutí roast-beefu a večeři završí pálivými chipsy. Každý den znovu a znovu.

Ke změně jména mladého muže přiměli přátelé, informoval deník Daily Telegraph.

"Nemyslím si, že by mi věřili, že je vezmu za slovo a to jméno si vážně změním. Ale jo, mám to za sebou a teď budu vyžadovat, aby mi říkali buď Monster anebo pane Munch," komentoval změnu svého jména mladý muž.

Pokrmy z brambůrek

Podivín je do chipsů tak zblázněný, že dokonce vymyslel i několik receptů, v nichž se s brambůrkami vaří. Není tak neobvyklé u něj doma ochutnat těstovinové pokrmy s pálivými brambůrkami či rýži s roast-beefovými chipsy.

"Nezavrhujte to, dokud to nevyzkoušíte. Každý miluje křupavé sendviče a to je přesně to, co si rád dávám k obědu. Vím, že to je trochu extrémní, ale jím vyváženě. Týdně naběhám přes 50 kilometrů a třikrát týdně chodím posilovat, takže to není žádný problém," dodal Angličan.

Reklama

Výběr článků

Načítám