Hlavní obsah

Maxová šokovala v koupací čepici, Verešová po dvou dětech je kost a kůže

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelky Tereza Maxová a Andrea Verešová šokovaly na charitativní módní show Fashion for kids. Maxová na molo vylezla v koupací čepici a Andrea Verešová, maminka dvou dětí, překvapila svojí super štíhlou postavičkou.

Článek

"Jak říkají všechny maminky, asi je to opravdu tím kojením," řekla Novinkám Andrea Verešová, maminka dvouleté Vanessky a devítiměsíčního Daniela Tobiáše.

"Lítám kolem dětí, občas si dopřeju powe jógu a s Vanesskou chodíme plavat. O hladovce nemůže být řeč," prozradila Verešová. Krásná Andrea s sebou na přehlídku vzala manžela Daniela Volopicha a také chůvu, která se během módní show o malého synka Daniela Tobiase starala. 

I další čerstvá maminka Tereza Maxová je po porodu dcery Míny ve formě. Dokonce to vypadá, že je štíhlejší než dřív. Na módní přehldce rozesmála publikum v posledním předváděném modelu. "Jsem si říkala, že to vypadá jako koupací čepice, ale prý mi docela slušela," smála se Maxová.

V publiku jí nadšeně tleskali přítel Dominik Burak, syn Tobias a maminka. "Chodím se dívat na maminku skoro vždycky. Je krásná," pěl ódy syn Tobias. I když mluví velmi dobře česky, raději hovoří anglicky. S Maxovou a jejím partnerem žijí v Monaku. "Máme teď tři dny volna ve škole, pak už musím zase zpátky. Ale v Čechách se mi líbí hrozně. Je to tu super," dodal Tobiáš. 

Na přehlídce, jejíž výtěžek čtyř miliónů korun půjde na pěstounskou péči, předváděly také topmodelka Pavlína Němcová, Česká Miss Iveta Lutovská nebo přítelkyně hokejisty Petra Nedvěda Veronika Kovaříková. Hokejista si módní přehlídku nenechal ujít, i když je po operaci menisku. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám