Hlavní obsah

Miss Budková zabodovala na Filipínách, první triumf ve světové soutěži

– Manila
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká vicemiss 2009 Tereza Budková zabodovala na světové soutěži Miss Earth na Filipínách. Čtyři dny před finále získala titul Miss Photogenic a stala se nejfotogeničtější finalistkou soutěže.

Článek

Budková na Filipínách bojuje o titul Miss Earth s dalšími 88 kráskami z celého světa. Česká zástupkyně patří mezi favoritky. "Konkurence je veliká. Moje favoritky jsou Američanka, Kubánka, dívka z Thajska, i Slovenka je krásná," prozradila Novinkám Budková.

Letošní Česká vicemiss má ve finále, které se uskuteční už 22. listopadu, velké šance. Češky zatím na Miss Earth bodují. Všechny její předchůdkyně z České Miss se dostaly do Top 16. "Jen aby se organizátorům nezdálo, že už to stačilo," směje se Budková.

Vítězka ekologicky orientované světové soutěže Miss Earth 2009 získá korunku s devadesáti drahými kameny, které věnovaly reprezentantky jednotlivých zemí. Je na ní i typicky jihočeský vltavín od Terezy Budkové. Krásná modelka se snaží zaujmout nejen šarmem, ale také krásnými večerními šaty. Na Filipíny si vezla večerní šaty od návrhářky Jiřiny Tauchmannové a oděv v národních barvách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám